Vluchten

Lapland winter sneeuw

Wil je graag één van de rechtstreekse vluchten naar Fins Lapland boeken vanuit Nederland? Dat is geen probleem! De reisorganisatie Voigt Travel maakt het mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks in slechts 3 uur naar Fins Lapland te vliegen. Dit kan bovendien zowel gebeuren vanaf de luchthaven van Amsterdam als vanaf de luchthaven van Rotterdam.

Voor het seizoen 2023/2024 geldt dat er elke week in het weekend naar vier bestemmingen in Fins Lapland wordt gevlogen. Het gaat hierbij dan meer concreet om de volgende bestemmingen:

  • Kuusamo;
  • Kittilä;
  • Rovaniemi;
  • Ivalo;

Voor de vluchten die worden ingelegd naar Fins Lapland geldt dat ze worden uitgevoerd in samenwerking met de luchtvaartmaatschappij Transavia. Omdat de vluchten door Voigt Travel op voorhand worden ingekocht kan er worden gegarandeerd dat ze volgens schema vertrekken. Dit betekent dat je geen annulering hoeft te vrezen. Op deze manier kan je pas echt volledig ontspannen en onbezorgd aan je vakantie in Lapland beginnen.

Exclusieve vluchten naar Lapland met privé jet

Wil je graag een echt 100% exclusieve reis boeken naar Lapland? In dat geval kan je er ook voor kiezen om een privé jet te boeken helemaal alleen voor jou en je reisgezelschap. Deze reizen worden uiteraard volledig op maat van jouw wensen samengesteld. Het spreekt bovendien voor zich dat je ter plaatse in Lapland ook kan genieten van de meest exclusieve, prachtige accommodaties.

Op welke luchthaven in Lapland kan je het best vliegen?

In het vluchtaanbod van Voigt Travel zijn verschillende luchthavens terug te vinden. Op welke luchthaven vlieg je het best afhankelijk van de plaats in Fins Lapland waar je verblijft? Dat wordt meteen duidelijk gemaakt middels het overzicht dat je hieronder terug kan vinden:

  • Je vliegt naar Kuusamo wanneer je verblijft in Ruka, Salla of Iso Syöte.
  • Je vliegt naar Kittilä wanneer je verblijft in Levi, Ylläs, Muonio, Äkäslompolo of Luosto.
  • Je vliegt naar Ivalo wanneer je verblijft in Saariselkä, Nuorgam of Nellim.
  • Je vliegt naar Rovaniemi wanneer je verblijft in Rovaniemi en Kukkolaforsen.

In ieder geval, wil je graag een rechtstreekse vlucht boeken vanuit Nederland naar Fins Lapland? Dan mag het duidelijk zijn dat Voigt Travel je op dit vlak heel wat interessante mogelijkheden te bieden heeft.