Rovaniemi Dagtour

Het ondernemen van een Rovaniemi dagtour kan voor veel toeristen een interessante keuze zijn tijdens hun verblijf in Lapland. Ondanks het feit dat Rovaniemi een geweldige plaats is om te verblijven tijdens je vakantie is ze door de jaren heen aanzienlijk drukker geworden. Voor veel mensen die een wintervakantie in Lapland verkiezen geldt dat ze dat doen omdat ze houden van de nodige rust. Die rust is in Rovaniemi vaak zoek. Dit gezegd hebbende hoeft dit helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel.

Rovaniemi dagtour vanuit Ruka

Ondanks de enorme populariteit waar Rovaniemi over beschikt spreekt het voor zich dat er verspreid over (Fins) Lapland nog heel wat andere plaatsen zijn terug te vinden die meer dan het overwegen waard zijn. Eén van deze plaatsen luistert bijvoorbeeld naar de naam Ruka. Wie op zoek is naar rust zal hier ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie beleven. Bovendien staat het skigebied van Ruka erom bekend één van de beste (zo niet hét beste) te zijn van heel Lapland.

Wil je graag tijdens je verblijf hier toch even op bezoek gaan bij de kerstman? Dan kan je er altijd voor kiezen om een Rovaniemi dagtour te boeken. Je moet er wel rekening mee houden dat de busrit tussen beide plaatsen ongeveer drie uur tijd in beslag neemt.