Vakanties

Noorderlicht in Lapland met Voigt Travel

Zou je graag een vakantie naar Fins Lapland willen boeken? Dat is perfect mogelijk. Er worden vanuit zowel Nederland als België verschillende prachtige vakanties aangeboden die je meenemen naar het hoge noorden. Daarbij is het mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende vakanties.

Wil je graag dat alles voor jou wordt geregeld of wil je liever kunnen rekenen op meer flexibiliteit? Heb je slechts enkele dagen de tijd voor jouw vakantie naar Lapland of wil je graag langer in deze prachtige omgeving vertoeven? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek snel het aanbod met Lapland vakanties hier op deze pagina!

Short breaks naar Fins Lapland

Wil je graag een vakantie naar Lapland boeken, maar heb je slechts een paar dagen de tijd? Dan is een short break Lapland ongetwijfeld iets voor jou!

De short breaks die naar Lapland worden aangeboden zijn op die manier samengesteld dat je in amper 4 of 5 dagen tijd het maximale uit jouw verblijf in deze prachtige regio kan halen! Het aanbod dat door reisorganisatie Voigt Travel, de specialist in reizen naar Lapland, wordt aangeboden is ontzettend divers. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor:

  1. Een compleet programma inclusief maaltijden;
  2. Een meer flexibele vakantie waarbij je zelf de excursies regelt;

Bij het boeken van een short break naar Lapland is het mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende accommodaties. Gaande van hotels tot appartement en van bungalows tot absolute luxe verblijven, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lapland winter sneeuw


Groepsreizen naar Fins Lapland

Zin om een vakantie in groep te ondernemen naar Fins Lapland? Dat kan! Het aanbod met zowel georganiseerde als vrije groepsreizen naar deze prachtige regio in Finland is ontzettend uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.

Of je nu dus met andere woorden graag wil dat alles voor jouw (vrienden)groep voor jou wordt geregeld of je er toch eerder de voorkeur aan geeft om te kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke flexibiliteit, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor bedrijven en zeer grote gezelschappen geldt bovendien dat het ook de moeite waard kan zijn om even kennis te maken met het geweldige aanbod met incentivereizen van bijvoorbeeld Voigt Travel. 


Lapland vakantie met kinderen

Voor heel wat gezinnen geldt dat ze graag een vakantie naar Lapland met kinderen willen boeken. Dat is absoluut een geweldige keuze! Niet alleen tijdens de Kerstperiode, maar ook tijdens de jaarwisseling en in de voorjaarsvakantie is het mogelijk om een actieve gezinsvakantie te beleven in één van de mooiste omgevingen van heel Europa. Deze vakanties met kinderen zijn uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud.

Binnen het aanbod van Voigt Travel zijn verschillende actieve Lapland reizen terug te vinden. Het boeken van één van deze reizen zorgt ervoor dat je kan rekenen op een volledige ontzorging. Met andere woorden, ook het volledige activiteitenprogramma staat reeds vast. Kies je voor één van de echte alles-in-één vakanties? Dan zal je kunnen vaststellen dat ook alle excursies zijn inbegrepen evenals vele extra’s voor zowel jong als oud.

Nagenoeg elke dag kies je ervoor om samen met een lokale safarigids op pad te gaan. In tal van verschillende gevallen is het bovendien ook mogelijk om in de avond aan te schuiven voor een zeer lekker diner. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk ook mogelijk om te genieten van de sfeer en gezelligheid van je eigen bungalow. Hier geniet je niet alleen van de gezelligheid van een open haard, daarnaast nodigt ook de sauna je steevast uit om er lekker in te komen genieten en ontspannen.

Lapland met Voigt Travel

Toch liever wat meer vrijheid? Geen probleem!

Het boeken van een complete vakantie naar Lapland met kinderen zal niet voor iedereen zijn weggelegd. Heel wat vakantiegangers willen dan ook liever kunnen rekenen op wat meer vrijheid bij het boeken van hun vakantie. Ook dat is geen enkel probleem.

Zo worden er ook heel wat vakanties naar Fins Lapland aangeboden voor gezinnen met kinderen waarbij jullie zelf alle vrijheid genieten om te bepalen welke activiteiten jullie wel en welke jullie vooral niet zullen doen.


Noorderlichtreizen naar Lapland

Eén van de meest bijzondere natuurfenomenen die we op onze planeet kunnen waarnemen is ongetwijfeld het indrukwekkende noorderlicht. Fins Lapland staat erom bekend één van de beste regio’s te zijn op onze planeet om dit natuurfenomeen waar te kunnen nemen. Omwille van deze reden werden er inmiddels zelfs speciale noorderlichtreizen in het leven geroepen. 

Tijdens het ondernemen van een noorderlichtreis ga je mee op pad samen met een lokale noorderlichtexpert waarbij je samen laat in de avond op zoek gaat naar de meest geweldige plek om dit natuurfenomeen te kunnen bewonderen. Tijdens een noorderlichtreis wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je tijdens jouw onvergetelijke vakantie in Fins Lapland dit unieke fenomeen zal kunnen aanschouwen. Zelfs wanneer de gidsen je daarvoor (alleen als je dat goed vindt uiteraard) uit bed moeten bellen! 

Lapland winter noorderlicht


Winteraanbiedingen naar Fins Lapland

Een vakantie naar Fins Lapland ondernemen kan doorgaans heel wat voordeliger gebeuren dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Dat wordt onder meer duidelijk gemaakt door de speciale winteraanbiedingen die door reisorganisatie Voigt Travel worden aangeboden.

Deze aanbiedingen zorgen ervoor dat er vaak één of meerdere specifieke reizen in de kijker worden geplaatst die vervolgens extra voordelig kunnen worden geboekt. Het hoeft niet gezegd dat deze winteraanbiedingen een onvergetelijke vakantie naar Lapland zomaar even nog toegankelijker kunnen maken. Wacht dus zeker niet langer en ontdek het actuele aanbod! 


Ontdek de voordelige last minutes naar Lapland

Zou je graag een extra voordelige vakantie naar Fins Lapland willen boeken? Dat kan! Voigt Travel beschikt doorgaans over tal van interessante last minute aanbiedingen die het mogelijk maken voor jou om extra voordelig naar één van de mooiste, winterse omgevingen van heel Europa te vliegen. Spreekt dit jou ook wel aan? Wacht dan niet langer en ontdek meteen het aanbod met last minute aanbiedingen naar Fins Lapland!