Vakanties
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Noorderlicht
Reisinformatie
Documenten
Actueel Weer
Wintersport
Plaatsen
Rovaniemi
Extra
Reisgidsen
Vakantiehuizen

Reizigers die er voor kiezen om hun wintervakantie in Lapland door te brengen kiezen niet zelden voor een eigen vakantiehuis en dat is eigenlijk niet meer dan terecht. De regio van Lapland heeft namelijk enkele zeer gezellige, mooie en comfortabele accommodaties te bieden die ook nog eens geboekt kunnen worden tegen een zeer interessante prijs. Heeft u eveneens interesse in het boeken van een vakantiehuis in Lapland? Bekijk dan zeker eens de onderstaande vakantiehuizen!

Vakantiehuis Yllas

 
Dit vakantiehuis Yllas is een erg gezellige, warme en zelfs romantische locatie. Het is dan ook niet voor niets dat deze vakantiewoning erg vaak wordt geboekt door jonge stelletjes of verliefde koppels. Het vakantiehuis Yllas biedt echter ook de mogelijkheid om er te overnachten met een heel gezin. Deze accommodatie is voorzien van een volledige koken, een mooie badkamer, aparte slaapkamers en gasten kunnen er gebruikmaken van een eigen sauna! Het vakantiehuis is rustig gelegen in Yllas en daardoor ideaal voor iedereen die optimaal wil genieten van zijn of haar wintervakantie.
  » Bekijk het vakantiehuis Yllas bij Arke.nl

KRT-Cabins Sirkka

 
De KRT-Cabins Sirkka zijn sfeervolle houten cabines die erg comfortabel en gezellig zijn. Deze vakantiehuizen zijn gelegen in het plaatsje Sirkka en beschikken elk over een eigen sauna en open haard. Deze accommodaties zijn gelegen op een afstand van maximum 2500 meter van het centrum van Levi.

De skibus bevindt zich op een afstand van een kleine 200 meter. De KRT-Cabins Sirkka zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor koppeltjes die gewoon samen een gezellige wintervakantie willen beleven.
  » Bekijk de KRT-Cabins Sirkka bij Arke.nl

 

© 2013 Vakantielapland.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links