Vakanties
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Noorderlicht
Reisinformatie
Documenten
Actueel Weer
Wintersport
Plaatsen
Rovaniemi
Extra
Reisgidsen
Hotels

Naar waar u ook op vakantie gaat, een hotel boeken is eigenlijk altijd de meest voor de hand liggende keuze. Ook in Lapland zijn heel veel interessante hotels terug te vinden. Op deze pagina geven we u graag een overzicht van de hotels in Lapland. Opmerkelijk is ook vooral dat er in Lapland ook heel veel mooie, comfortabele hotels terug te vinden zijn die geboekt kunnen worden voor een erg interessante kostprijs. Dit zorgt er voor dat een vakantie Lapland eigenlijk voor iedereen mogelijk is, ongeacht het budget waarover u beschikt.

Levi Panorama

 
De accommodatie Levi Panorama biedt haar gasten zowel hotelkamers als volledige appartementen. De accommodatie is recent gebouwd (in 2010) en biedt alle comfort waar reizigers naar op zoek zijn. Deze accommodatie is direct aan de piste gelegen en gasten kunnen genieten van gratis vervoer door middel van een gondola. Gasten die het Levi Panorama reeds hebben geboekt prijzen vooral de unieke ligging en de gezellige kamers. Het centrum van Levi bevindt zich overigens op slechts 500 meter van het hotel. Het hotel beschikt ook over wellnessfaciliteiten.
  » Bekijk het Levi Panorama hotel bij Arke.nl

Levitunturi Hotel Sirkka

 
Het Levitunturi Hotel Sirkka staat bekend als het beste hotel van Levi en dat is niet meer dan terecht. Het Levitunturi Hotel Sirkka beschikt over een gloednieuwe spa, ruime familiekamers en diverse voordeelkamers. Het complex beschikt over maar liefst 17 zwembaden die zowel binnen als buiten terug te vinden zijn. Wanneer u, uw wintervakantie in Lapland op een zo comfortabel en luxueus mogelijke manier wenst door te brengen, dan is het zeker en vast een aanrader om dit prachtige hotel in Levi te boeken. Ontdek het Levitunturi Hotel Sirkka snel!
  » Bekijk het Levitunturi Hotel Sirkka bij Arke.nl

Sirkantähti Hotel Levi

 

Het Sirkantähti Hotel Levi heeft een zekere reputatie opgebouwd in Lapland en werd recent nog volledig gerenoveerd. Het Sirkantähti Hotel Levi kenmerkt zich door een gezellige en warme sfeer en ruim voldoende comfort voor een 3-sterrenhotel. Deze accommodatie is dicht bij het centrum van Levi gelegen en hanteert erg scherpe prijzen.

De scherpe prijs van het Sirkantähti Hotel Levi zorgt er voor dat deze accommodatie bijzonder populair is bij mensen die Lapland willen ontdekken met een beperkt budget.

  » Bekijk het Sirkantähti Hotel Levi bij Arke.nl

Sokos Levi Hotel

 

Het Sokos Levi Hotel is een recent hotel dat zich bevindt in het hart van het populaire Levi. In de omgeving van het hotel zijn verschillende bars en restaurants terug te vinden. In het hotel kunt u naast een gewone kamer ook een superior kamer boeken die... uiteraard beschikt over een sauna! Het Sokos Levi Hotel beschikt over moderne en gezellige kamers en heeft verschillende wellnessfaciliteiten. Daarnaast is dit hotel werkelijk uitstekend gelegen. De skipiste bevindt zich op een kleine afstand van amper 200 meter.

  » Bekijk het Sokos Levi Hotel bij Arke.nl

K5 Levi Hotel

 

Vakantiegangers die het niet zo hebben begrepen op een groot hotel met veel toeters en bellen zijn in het K5 Levi Hotel aan het juiste adres. Het betreft namelijk een kleinschalig hotel met comfortabele en vooral erg gezellige kamers. Het K5 Levi Hotel is gelegen aan de rand van Levi en staat bekend omwille van z'n uitstekende keuken.

Indien u een kamer in het K5 Levi Hotel boekt beschikt u steeds over een eigen sauna. De skipiste is net als de eerste skilift gelegen op een afstand van ongeveer 400 meter.

  » Bekijk het K5 Levi Hotel bij Arke.nl

Ylläsjärvi Tunturi Hotel

 

Genieten van een heerlijke en betoverende wintervakantie in Lapland tegen een lage kostprijs? Dat kan wanneer u er voor kiest om een verblijf te boeken in het Ylläsjärvi Tunturi Hotel! Het hotel biedt haar gasten verschillende leuke mogelijkheden. Gasten van het Ylläsjärvi Tunturi Hotel kunnen bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van een slede alsook van de sauna in het complex. De kamers zijn comfortabel ingericht en kenmerken zich door een scherpe prijs. Het Ylläsjärvi Tunturi Hotel bevindt zich op een afstand van 100 meter van het centrum.

  » Bekijk het Ylläsjärvi Tunturi Hotel bij Arke.nl

 


 

© 2013 - 2017 Vakantielapland.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links