Vakanties
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Noorderlicht
Reisinformatie
Documenten
Actueel Weer
Wintersport
Plaatsen
Rovaniemi
Extra
Reisgidsen
Appartementen

Indien u met uw gezin op vakantie gaat naar Lapland is de kans groot dat u misschien wel zult willen kiezen voor een appartement. De meeste appartementen beschikken in Fins Lapland allemaal over een eigen sauna, net zoals dat ook het geval is bij een gewone hotelkamer of een vakantiehuis. Op deze pagina hebben we enkele erg mooie en populaire complexen met appartementen opgenomen die u even kunt bekijken wanneer u graag een appartement wenst te boeken in Lapland. Twijfel dan ook niet te lang en ontdek snel de mooie appartementen die in Fins Lapland terug te vinden zijn.

Levi Panorama

 

Het Levi Panorama complex heeft naast gewone hotelkamers ook volledig uitgeruste appartementen. De appartementen in het nieuw gebouwde complex (2010) beschikken bijvoorbeeld over een vaatwas, maar ook over een wasmachine en uiteraard genieten gasten ook van hun eigen privé sauna.

In de openbare ruimtes van het Levi Panorama complex is gratis WiFi ter beschikking voor alle gasten. Vanuit uw appartement heeft u vaak uitzicht over Levi en het nationale park. De skipiste bevindt zich op amper 10 meter afstand.

  » Bekijk de Levi Panorama appartementen bij Arke.nl

Holiday Club Levi

 

De Holiday Club Levi appartementen, gelegen in het centrum van het Finse Levi kenmerkt zich door een moderne inrichting. De appartementen zijn niet alleen modern, maar ook gezellig ingericht en beschikken over alle nodige voorzieningen. Bars en restaurants zijn terug te vinden op een afstand van 50 meter van het Holiday Club Levi complex. Het gebouw beschikt verder over een mini supermarkt waardoor u nooit ver hoeft te stappen om boodschappen te kunnen doen. De Holiday Club Levi appartementen zijn geschikt voor volledige gezinnen en koppels.

  » Bekijk de Holiday Club Levi appartementen op Arke.nl

Snow White Appartementen Levi

 

De Snow White Appartementen Levi staan bekend als een luxueuze accommodatie, maar dat is lang niet het enige voordeel. De appartementen in het Snow White Appartementen Levi complex beschikken allemaal over een mooie eigen sauna en zijn volledig uitgerust. De skipiste is op een korte afstand van amper 50 meter gelegen. Let wel, de Snow White Appartementen Levi bevinden zich relatief ver van het centrum van Levi (ongeveer 5 kilometer). Naast de appartementen is een bar en een restaurant terug te vinden. Het complex beschikt ook over fitnessfaciliteiten.

  » Bekijk de Snow White Appartementen Levi bij Arke.nl

  


 

© 2013 - 2017 Vakantielapland.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links